Getuigenissen

Gezien bij de keuze van een nieuw westernzadel heel wat elementen meespelen wenst Paardenwinkel & Zadelpasservice Hopa Sport u daarin nauwkeurig te begeleiden. Alle opmerkingen zijn welkom, voor, tijdens en na de aankoop. Hieronder enkele tevreden westernzadelgebruikers.

 

Kelly DC (België), hobbyruiter

Ongebruikte Deuber Reinhold Bartmann gekocht die indirect van bij Hopa Sport kwam. De winkeleigenaar gebeld om wat meer informatie te krijgen. Heel vriendelijke man die me met raad en daad heeft bijgestaan, perfecte service. Aanrader!

Miranda Van den Bunder (Nederland), hobbyruiter

Zéér tevreden over de passervice, de kennis en vriendelijkheid van deze lieve mensen! Natuurlijk zijn we (mijn dochter en ik) tevreden over ons deuberzadel. Ik hoop vele tochten met haar te kunnen maken.

Nathalie (België), hobbyruiter

Top zadel! Zit heel goed, mooi afgewerkt, helemaal zoals ik het zelf heb samengesteld. Een aanrader voor mensen die graag vele uren in het zadel zitten. Top Service! Heel vriendelijk en correct. Je kan er met al je vragen, problemen terecht. Ze geven goed, passend advies. Uitstekende passervice met uitgebreide uitleg.

Shari Verreth (België), professioneel ruiter

Ik heb zelf al in meerdere Deuber zadels gereden, ze zijn steeds correct en aangenaam. Netjes afgewerkt en kwalitatief zeer goed. Dit model (Deuber PL 7705 Memphis Reiner) heb ik momenteel zelf in gebruik. Ik heb op dit model zadel volledig uiterlijk aan mijn smaak laten aanpassen. Het was allemaal perfect in orde en afgewerkt tot in de details. Kwalitatief gezien vind ik het geweldig gewoon, maar een grote plus erobven op is dat je zoveel keuze en mogelijkheden hebt. Zeer aangenaam zadel en comfortabel om mee te rijden. Prijs/kwaliteit zeker in orde! Het zal zeker niet het laatste deuberzadel zijn die ik in gebruik zal nemen!

Trudy (Nederland), hobbyruiter

Een superservice waarbij er ruimschoots tijd wordt genomen om een juist zadel te vinden. Alle afspraken worden perfect nagekomen met een snelle respons tijd.

MB (België), hobbyruiter

Tot hiertoe super tevreden van ons nieuwe zadel (Deuber PL 7010 Roger Kupfer Roundskirt) :) Ook een pluim voor de excellente service