Levertijd

Hoe snel kan je rijden met een nieuw westernzadel van Hopa Sport ?

Uiteraard wenst u een nieuw westernzadel zo snel mogelijk in gebruik kunnen nemen. Anderzijds dient hij toch wel helemaal voor uw paard te passen en ook aan uw wensen te voldoen. Westernzadels die we in voorraad hebben kan u natuurlijk onmiddellijk in gebruik nemen.

Wanneer uw zadel gebouwd dient te worden, verschillen de levertijden naargelang de bouwer:

  • AK-Saddlery heeft een standaardlevertijd van vier tot zes weken na het doorgeven van de bestelling. Deze betrekkelijk korte levertijd komt omdat het zadel volledig in Duitsland gebouwd wordt, ook de zadelboom.
  • Deuber & Partner is een Duits bedrijf, maar zij hebben hun volledige productie in Amerika. Daardoor is de levertijd van een nieuw door Deuber te bouwen zadel tussen acht en twaalf weken, een wat langere termijn, maar de ervaring van Hopa Sport leert dat deze gestelde levertermijn nageleefd wordt. Zadels die evenwel bij Deuber in Duitsland voorradig zijn in de gewenste pasvorm voor uw paard, kunnen evenwel binnen een tijd van een tiental werkdagen bij ons zijn.
  • De Edix westernzadels zijn meestal bij onze leverancier voorradig, zodat ze op een termijn van hooguit een week leverbaar zijn.
  • De Economy-westernzadels heeft Hopa Sport meestal voorradig in meerdere mogelijkheden.